/// Als educatieve tak van het productiehuis Bandido verenigt Filmeducatie.be filmpraktijk en filmvorming. Filmeducatie.be biedt filmlessen en filmworkshops aan voor het onderwijs en verenigingen. Naast ons standaard educatief aanbod werken we ook een programma-op-maat uit voor je school of groep. Als productiehuis stellen we eveneens onze professionele video-opname service ter beschikking tegen een betaalbare prijs. We wensen je alvast veel filmplezier!


/// Reacties première '10.42pm'

Een greep uit de reacties:

Ik vond de kortfilm fascinerend, het was er één met een goed verhaal. Het mysterieuze einde van de film heeft me nog een tijdje aan het denken gezet. Opdracht geslaagd! Een mysterieuze, boeiende kortfilm die door het publiek zeker gesmaakt werd.

Ik vond het een hele leuke en mooie kortfilm, ook al was het geen gemakkelijk onderwerp. De cast heeft het heel goed gedaan. Ik wist niet dat mijn vriendinnen zo konden acteren. De parodie achteraf vond ik ook heel leuk gevonden. Dat maakte het zware onderwerp luchtiger.

alternate text Ik vind dat ze alle drie (Marlies, Sarah en Sofie) echt heel goed gespeeld hebben en het verhaal zat goed in elkaar. Vooral het open einde vond ik zeer goed!

Ik ben eigenlijk aangenaam verrast door het resultaat van de première. De film zelf vond ik zeer goed. Ik had niet verwacht dat hij zo professioneel ging opgenomen zijn. Van het verhaal en de acteurs zelf heb ik tijdens de film echt genoten. Ik volgde geboeid tot het einde en vond het zelfs spijtig dat de film zo kort was. Ook de rest van het programma was zeer aangenaam. De bloopers en de parodie waren zelfs zo hilarisch dat ik op bepaalde momenten niet meer bijkwam. De making of was ook interessant om te zien. De wijze waarop werd gefilmd en gemonteerd waren bijzonder fascinerend. En tot slot maakte de tentoonstelling van de setfoto's de première compleet.

Naast het goede verhaal, was ik zelf aangenaam verrast door de uitmuntende beeld- en klankkwaliteit. Dat was top! Ik denk dat jullie absoluut met zekere fierheid mogen terugkijken op dit geslaagd project.

De film zelf was een verrassing. Ik ben heel blij dat ik hem gezien heb. Het was een heel gezellige, veelzijdige en boeiende avond voor mij.

alternate text Het eerste wat me verbaasde was hoe mooi en scherp alles was gefilmd. [...] Nu ik weet hoeveel werk het vergt om zo'n film te maken, heb ik echt veel meer respect gekregen voor acteurs en de hele filmwereld. [...] Ik wens hen hierbij dan ook een welgemeende proficiat en dankjewel voor hun project en ik hoop dat ik in de toekomst nog eens naar een voorstelling van hun volgende kunstwerk kan gaan kijken.

alternate text De film was echt geweldig! Ik kan het niet zo goed verwoorden. Maar het was echt heel professioneel, met het geluid er later bij gezet voor optimale kwaliteit. Ik ben echt blij dat ik er bij was.

Om eerlijk te zijn, ik zou de film zeker aanraden.

alternate text Nog eens van harte proficiat voor de kortfilm! We hebben bijzonder genoten van de avond, en vonden de film echt supergoed. Echt kwaliteit om aan wedstrijden deel te nemen, vinden we. Nog heel veel succes!!

Bedankt voor de prachtige voorstelling van zaterdag! Het zal een werk van lange adem geweest zijn met heel veel moed en zelfopoffering, maar het resultaat was meer dan de moeite waard!!!

alternate text


Wil jij ook acteren in een van onze filmproducties of meewerken achter de camera? Neem dan contact op met ons.